Minden ami covid

Tisztelt Páciensek!

A jelenleg zajló ötödik hullám sajnos továbbra is nagy számban szedi áldozatait és egyben terheli az egészségügyi rendszert, ami más betegségek ellátását is akadályozza. Kérem vegyék figyelembe minden esetben a járványügyi szabályokat és még annál is legyenek szigorúbbak önmagukkal, figyelmesebbek másokkal!

Honlapunkon számos oltással kapcsolatos információt megtalálnak, többek között a negyedik oltással kapcsolatos tájékoztatónkat is (kattints erre a linkre).

A letölthető dokumentumok között az oltások leírása, beleegyező nyilatkozat és a harmadik oltások szakmai ajánlása is elérhető (kattints erre a linkre).

Harmadik és negyedik oltás felvétele elsősorban oltópontokon történik.
Az oltópontokra a TAJ számmal rendelkező páciensek itt tudnak időpontot foglalni (kattints erre a linkre), ezzel kapcsolatban tájékoztató itt olvasható (kattints erre a linkre).

A koronavírus oltásra itt tudnak regisztrálni (kattints erre a linkre), a regisztráció menetéről egy rövid útmutatót segítségképpen feltöltöttünk a ’Letölthető dokumentumok’ menüpontba (kattints erre a linkre).

Dr.Rácz Katalinhoz oltásra a következő linken lehet időpontra bejelentkezni: (KATTINTS ERRE A LINKRE). 
Az előjegyzési naptárban a praxis kapacitásának függvényében nyitunk meg újabb időpontokat az oltásra.